EVREN İLE BİRLİKTE 6 İLÇE BELEDİYESİNİN 2015 MALİ YILI BÜTÇELERİ OY BİRLİĞİ İLE ONAYLANDI
[16.12.2014 - 12:51:38]

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ilçe belediyelerinin bütçe görüşmelerine de devam ediliyor.

Evren, Güdül, Haymana, Kalecik, Kazan, Keçiören ve Pursaklar Belediyeleri’nin bütçeleri oy birliği ile kabul edildi.

Meclis, 2. Başkanvekili Nail Çimen başkanlığında gerçekleşen toplantıda, ilçe belediyelerinin 2015 Mali Yılı Bütçelerine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporları görüşülerek onaylandı.

Bütçe maddelerinin ayrı ayrı okunarak kabul edilmesinin ardından, Evren Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci, Güdül Belediye Başkanı Havva Yıldırım, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, gösterilen destek için meclis üyelerine teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediye Meclis toplantıları, diğer ilçeler ile Büyükşehir Belediyesi, EGO ve ASKİ’nin bütçe görüşmeleri ile devam edecek.