EVREN BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ABDÜLKADİR DEMİRCİ, KADİR GECESİ MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI
[12.07.2015 - 23:49:28]

Belediye Başkanımız Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı; Başkan DEMİRCİ Kadir Gecesi’nin sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği kutsal bir gece olduğunu ifade eden;

Evren Belediye Başkanı Abdulkadir DEMİRCİ , "Büyük bir heyecan ile karşıladığımız Ramazan ayının sona erecek olmasının hüznünü, bayramın habercisi olan Kadir Gecesinin sevincini aynı anda yaşıyoruz. Bin geceden daha hayırlı olan Kadir Gecesi, manevi ikliminin yanı sıra, birlik ve beraberlik içinde vazgeçilmez bir fırsattır. O nedenle tüm hayırları, dostlukları, kardeşlik ilişkilerini, komşuluk duygularını ve hemşerilik ruhumuzu bu gece de daha da arttırmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Kadir Gecelerini kutluyorum. Ayrıca bu gecenin milletimize, İslam Âlemine, bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını dileyerek, tüm dünyaya barış, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.