ANKARA KALKINMA AJANSI 2015 TEKNİK DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA BELEDİYEMİZCE SUNULAN PROJE ONAYLANDI
[06.08.2015 - 14:20:43]

Belediye Başkanlığımızca hazırlanan Ankara Kalkınma Ajansı 2015 Teknik Destek Programı kapsamında başvurusunu yaptığımız ( Çevresel Proje ve Fizibilite Hazırlama Eğitici Eğitimi ) projemiz onaylanmış olup Ankara Kalkınma Ajansı ve Belediyemizce proje kabul sözleşmesi yapılmıştır.

Belediyemiz adına Belediye Başkanımız Sn Abdulkadir Demirci ve Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Sn Arif Şayık sözleşme imzalamıştır. Belediye Başkanımız açıklamasında ; Kalkınma Ajans Projeleri çok verimli olup bu kapsamda yapılan eğitimlerin yararlı olacağını görüyoruz.Projelerin hazırlanmasında emeği geçen proje ekibime tesekkür eder,Kalkınma Ajansımıza projelerimize destek veren Kıymetli Genel Sekreterimiz Sayın Arif Şayık beye şükranlarımı sunarım.Projemizin verimli olmasını diler , tüm kursumuza katilacak personellerimize hayırlı ve verimli bir eğitim olmasını dilerim dedi.