GÜNCEL HABERLER

   EVREN BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. ABDULKADİR DEMİRCİ CUMHURBAŞKANLIĞINDA DÜZENLENEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONUNA KATILDI
[03.11.2015 - 22:05:36]   

  Evren Belediye Başkanımız Abdulkadir DEMİRCİ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Cumhurbaşkanlığımızda düzenlenen resepsiyona Cumhurbaşkanlığımızın daveti üzerine katılmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN konuşmasında; ülkemizin bugün sahip olduğu güçlü altyapının, ekonomik değerlerin ve demokratik kazanımların pek çoğunun son 13 yılın ürünü olduğunu vurgulayarak, “Devletle milletin, el ele verdiğinde, aynı değerler etrafında bütünleştiğinde, aynı hedeflere yöneldiğinde hangi başarıların elde edildiğini görmek isteyen, bu dönemi iyi incelemelidir” dedi.
Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Demirci Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde bu anlamlı günde davetlerinden dolayı şahsım ve ilçem adına Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Hanımefendiye çok teşekkür ederim.Bu anlamlı günde; Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal savaşı kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm bu gayretlerin sonucunda kahramanlarımız tarafından bize, geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak bir ülke ve Cumhuriyet armağan edilmiştir. Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir: Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesidir. Cumhuriyet, milletimizin çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının göstergesidir. Cumhuriyet, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın kanıtıdır. Ne mutlu ki, 92 yıl önce büyük önder Atatürk'ün önümüze koyduğu “muasır medeniyetler seviyesine ulaşma” hedefinde büyük mesafeler aldık.
Bu tarihi gün dolayısıyla, başta büyük devlet adamı ve eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden devlet adamlarımızın, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için can veren tüm aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, Kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyor, tüm EVRENLİ hemşerilerimin cumhuriyet bayramlarını en içten dileklerimle tebrik ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.






 

 

 

 

ARŞİV >>     


 

 

 

 

 

New Page 1

 

 

 

New Page 1

BAŞKAN KURUMSAL YAPI EVREN'E BAKIŞ HİZMETLERİMİZ HIZLI ERİŞİM İLETİŞİM
           
 > Başkan'ın Özgeçmişi
 > Başkan'ın Halka Mesajı
 > Başkan'a Mesaj
 > Fotoğraflar
 > Basında Başkan
 > Başkan'ın TV Programları

 

> Başkan
> Başkan Yardımcıları
> Belediye Encümeni
> Belediye Meclisi
> Meclis Üyeleri
> Komisyonlar
> Hizmet Birimleri
> Evren Tarihi
> Kaymakamlık
> Resmi Kurumlar
> Muhtarlıklar
> Mahallelerimiz
> Önemli Telefonlar
> Sosyal Tesisler
> Evlendirme İşlemleri
> Cenaze İşlemleri
> İmar İşlemleri
> Vergi İşlemleri
> Zabıta Hizmetleri
> Sosyal Hizmetler
> Haberler
> Fotoğraflar
> Videolar
> Etkinlikler
> Sanal Kabristan
> Önemli Linkler
> Bilgi Edinme
> İletişim Bilgileri
> İletişim Formu
 
 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır ©  I  2019 Evren Belediyesi