ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MELİH GÖKÇEK 1 KASIM SEÇİMLERİNDEN DOLAYI BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNCE DÜZENLENEN KUTLAMAYA SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ ABDULKADİR DEMİRCİ KATILDI
[03.11.2015 - 22:02:51]

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melik GÖKÇEK’e 1 Kasım seçimlerinden dolayı Büyükşehir Belediye personelince düzenlenen kutlama programı kapsamında konuşan Sayın Melih GÖKÇEK; 1 Kasım seçim sonuçlarımızın milletimize ve Ankara’mıza hayırlı olmasını diliyor milletimiz istikrar deyip tek başına iktidar olma yolunun partimize emanet etmiştir. Ya ALLAH Ya BİSMİLLAH deyip milletimize hizmet karı olmaya devam edip başarılı çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Ben bu duygu ve düşüncelerimizle tüm ilçe Belediye Başkanlarımıza, teşkilatımıza ve belediye personelimize çok teşekkür eder seçimlerimizin tekrar Ak Partimize, kıymetli Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza Allah güç kuvvet versin diyor Cenabı Hak Yar ve Yardımcımız olsun dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir DEMİRCİ de konuşmalarında da; 1 Kasım Genel Seçim Sonuçlarının Ankara’mıza, Evren’imize, Türkiye’mize ve Dünya’ya hayırlı olmasını diliyor, Türkiye’nin kaderini değiştiren herkesten Allah Razı Olsun. 1 Kasım gerçekten bir milat 2023 hedefleri bizim için Türkiye için çok uzak değil, kaderini Ak Partinin kaderiyle birleştiren bir millet var. Bugün 2 Kasım 2015 1 Kasım 2015 te çıktığımız bu yolda Genel Başkanımız Cumhur Başkanımız, Ümmetimizin umudu Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 3 Kasım 2002 de yola çıktığı kutlu yürüyüşün bugün 2 inci başlangıcıdır.

İlk günkü Aşk ile Bismillah deyip yolumuza devam ediyor milletimize Ankara’mıza Evren’imize hizmet etmenin mutluluğunu gönülden yaşamaya devam edeceğiz, Ya ALLAH Ya BİSMİLLAH dedi.