EVREN BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI YENİ MECLİS TOPLANTI SALONDA YAPILDI
[04.11.2015 - 23:34:23]

Evren Belediyesi Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Abdülkadir Demirci başkanlığında toplandı.

Kasım ayı birinci birleşim birinci oturumu Sn Abdülkadir Demirci Başkanlığında, Meclis üyelerin katılımıyla Evren Belediyesi yeni Meclis Salonu'nda gerçekleşti.

Belediye Başkanı Sn Demirci , herkese teşekkürlerini ileterek, "1 Kasım seçimlerinin vatanımıza, milletimize, Ankara'mıza Evrenimize ,gönül coğrafyamıza, Türk İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi. Yeni Meclis salonumuz modern,kapsamlı olarak ilçemize yakışır bir salon oluştu.Yeni Meclis Toplantı salonumuzun hayırlı hizmetlere ,kararlara vesile olmasını Cenab-ı haktan niyaz ederim.dedi.Topantıya Ak Parti Meclis Üyeleri Sn Turan KARAAĞAÇ ,Ersin ÖZTOPALOĞLU, Ümit GÜLER,Hikmet ÖZBEK,İsmail GÜMÜŞTEPE,Mesut ÜNSAL,İbrahim TOPÇUOĞLU ,MHP Beder SOLMAZ ,Fahrettin ARIKAN katılmışlardır.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda teklifler de görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Toplantı dilek ve temennilerin ardından son buldu.