BAŞKAN DEMİRCİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ….
[23.09.2016 - 11:31:41]

BAŞKAN DEMİRCİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ….

Evren Belediyesi tarafından yapılan muhtarla bilgilendirme toplantısı Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci başkanlığında yapıldı.
Muhtarları dinleyen Başkan DEMİRCİ, “Mahallelerimizde ki çalışmalara hız vereceğiz. Herhangi bir sorun olduğunda her zaman bize ulaşabilirsiniz” dedi.
EVREN Belediye Başkanı Abdulkadir DEMİRCİ tarafından gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, Belediye meclis üyeleri ve muhtarların yer aldığı toplantıda evren ilçesi ve mahallelerde yapılan faaliyetler ve önümüzde ki günlerde başlayacak olan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Demirci, daha sonra tek tek muhtarları dinledi.
İlçe ve mahallelerimizdeki çalışmalara hız kazanacağını ifade eden Başkan Demirci, kent içinde ki çalışmaların yanı sıra kırsal mahallelerde de gerekli düzenleme ve parke taş döşemelerinin yapılacağını ifade etti. Muhtarlardan herhangi bir sorun olduğunda hemen kendilerine ulaşmasını isteyen Başkan demirci, “Mahallerinizin genel sorunlarını ve vatandaşlarımızın karşılaşabilecekleri sıkıntıları en iyi sizler bilirsiniz. Yaşanabilecek sorunları her zaman doğrudan bana ya da ilgili daire müdürüme bildirmelisiniz ki vakit kaybetmeden çözme yoluna gidelim” dedi.