EVREN BELEDİYE BAŞKANI DEMİRCİ’DEN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE TAZİYE ZİYARETİ...
[19.12.2016 - 12:51:02]

Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen çifte terör saldırısında şehit olan polisler ve sivil vatandaşlar için İlçe Emniyet Müdürü Talip Eroğluy'a taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.
Taziye ziyaretine, Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci ile birlikte AK Parti evren İlçe Başkanı Hüsamettin Ünsal ve Ak Parti Evren kadın kolları Başkanı Ergül soylu ‘da katıldı.
Evren İlçe Emniyet Müdürü. V Talip Eroğluylu ile görüşen Başkan Demirci, başsağlığı dileğinde bulunarak, "Cumartesi akşamı yaşanan menfur saldırıdan dolayı şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Allah onların şefaatine bizleri de nail eylesin. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Açıkçası şunu çok iyi biliyoruz ki bu yapılanlar ülkemizin birlik ve beraberliğine kast etmek için yapılmıştır.
Çünkü Türkiye şuan bulunduğu stratejik konum itibariyle hem mazlumların ümidi hem de gelişen ve değişen yapısıyla da gerçekten dünyanın parlayan yıldızıdır. Teröristler ve teröre sırtını dayanan herkes bunun hesabını verecektir. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışan bu alçaklar cezalandırılarak bu hainliklerini çok ağır bir şekilde ödeyeceklerdir.
Evren ilçemizde hem de ülkemizin dört bir yanında bu hizmeti veren çok değerli polis teşkilatımızın başı sağ olsun. Hepimizin başı sağ olsun diyerek bugün Emniyet Müdürümüzü ziyaret etmek istedik. Emniyet Müdürümüz ve ekibine kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi.