EVREN BELEDİYE BAŞKANIMIZ ABDULKADİR DEMİRCİ, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİNE KATILDI.
[24.04.2017 - 10:32:36]

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resmi Kutlama Töreni, Eti Holding Orta Okulu konferans Salonu’nda eti holding ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı çeşitli gösterilerle başlayarak yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle sona erdi.
Törene İlçe Kaymakamı Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Jandarma Komutanı, ilçe Emniyet Müdürü, okul müdürleri, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
EVREN Belediye Başkanımız Abdulkadir Demirci, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu bayram, aynı zamanda dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının güçlendirilmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşamalarına vesile olacaktır. Bu bayram, milli iradenin egemen kılındığı ve bunun üstünde gücün tanınmadığını ilan ederken, diğer taraftan da yarınlarımızın güvencesi en değerli varlıklarımıza, çocuklarımıza eşsiz bir armağandır.
Dileğimiz, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde, kardeşlik duygularıyla her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır. Geleceğe güvenle bakmamız için onları aklın ve bilimin rehberliğinde, çağın imkanları ve teknolojileriyle yetiştirmeli, ilgi ve sevgimizle geliştirmeliyiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kaydetti