BELEDİYE BASKANI ABDULKADİR DEMİRCİ, 24 KASIM ÖĞRETMELER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI.
[24.11.2017 - 10:31:36]

Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci mesajında şunları kaydetti : “İnsanlık tarihinin en önemli mesleğini icra eden, irfan ordusunun neferleri, değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü en içten duygularla kutluyorum. Öğretmenler, görevlerin en soylusunu icra eden, geleceğimizi hiç tereddüt etmeden emanet ettiğimiz kendilerine duyulan güvenin mesuliyetini bir ömür boyu taşıyan kültür mihmandarı ve toplumu inşa eden mimarlardır. Geçmişin bilgi birikimini çağın bilgisiyle harmanlayarak istikbalimiz olan çocuklarımızın istifadesine sunan öğretmenlerimiz inanmayı, başarmayı, ahlaklı olmayı ve insana dair bütün erdemleri azim ve fedakârlıkla öğretme çabası gösteren toplum rehberleridir. Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başında şehit olan bütün öğretmenlerimizi ve eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, vatanına sadık, milli iradeye saygılı bir neslin yetişmesinde emeği geçen bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” diye ifade etti.