BAŞKAN DEMİRCİ’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
[29.08.2018 - 10:43:30]

Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milli Kurtuluş Savaşı’mızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 94’üncü yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.
Tarihten silinmek, görmezden gelinmek istenen milletimiz, aksine tarihe yön vermiş ve mücadeleye devam etmiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız halkımızın el ele verince, kenetlenince neler yapılabileceğini tüm dünyaya göstermiş ve bu anlamda hem dünya tarihinin belleğinden hem de milli belleğimizden asla silinmeyecek bir zafer olarak bizi bölmek isteyen, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere ve tüm dünyaya verilmiş en açık mesajlarından biridir. Dün olduğu gibi bugünde ülkemizi, milli birlik ve beraberliğimizi bertaraf etmek istemektedirler.
Bu büyük Zaferi kazanan şanlı ecdadın mirasçısı olarak bizler de bugün; demokrasimizi daha da geliştirmek, insan hak ve özgürlüklerini korumak, ekonomimizi güçlendirmek, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak, bilim, kültür ve sanatta Dünya’ya örnek bir ülke olabilmek için var gücümüzle çalışmalıyız. En büyük gücümüz olan çalışkanlığa, birlik ve beraberliğe daima ihtiyacımız olduğu gerçeğini hiç bir zaman unutmamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle; Vɑtɑnımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu ɑnlɑmlı Zaferin yıldönümünde, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor; Aziz Milletimizin Zafer Bayramını içtenlikle kutluyorum.