EVREN’DE KÖY KONAKLARI YENİLENİYOR
[02.09.2018 - 11:41:43]

Evren Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde ortak kullanım alanı olarak kullanılan Köy Konakları’nda bakım ve tadilat yapıyor. Evren Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi mahallerde eskiyen, boyaları dökülen Köy Konaklarında bakım, onarım ve tadilat yaparak, konakların mutfak dolapları ve kapılarını yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğü İbrahimbeyli, Eskitorunobası, Çatalpınar, Solakuşağı, Demirayak, İnebeyli Altınbaşak, Yusufuşağı, Cebirli Mahalleri ve Cimkalesi Yaylasında bulunan ortak kullanım alanlarının bakım, onarım, tadilat, boya, badana ve çevre düzenleme çalışmalarını devam ediyor. Mahallerde ortak kullanım alanı olarak geçen ve mahalle halkının büyük bir bölümünün vakit geçirdiği yerler olan Köy Konakları belediye ekipleri tarafından tamamen yenileniyor. Evren Belediye Başkanı Abdulkadir DEMİRCİ, “İlçe sınırlarımıza yeni bağlanan ve mevcut mahallerimizde köy konaklarını yeniliyoruz. Çatısından dış kapısına kadar tamamen yenilediğimiz konaklarımızı halkımızın hizmetine sunuyoruz” dedi. Ortak Kullanım Alanlarının yenilenmesi nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa TUNA’ya teşekkür eden mahalle halkı, “Mahallemizde bir araya gelebileceğimiz mekânların bakım ve onarımlarının yapılmasıyla tamamen yenilenen köy konaklarımız da artık daha keyifli vakit geçiriyoruz. Konaklarımızın baştan aşağı yenilenmesi mahallemize ayrı bir renk kattı. Konaklarımızın yenilenmesine öncülük eden Başkanımız Abdulkadir DEMİRCİ’ye teşekkür ediyoruz” dediler.