New Page 1

GÜNCEL HABERLER

EVREN BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR DEMİRCİ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI.
[24.11.2018 - 12:54:24]

Başkan Abdulkadir Demirci mesajında şu ifadelere yer verdi: “Öğretmenler çocuklarımızı, yani geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan, gerekirse bu yolda canını ortaya koyan, bilimin ve aydınlık düşüncenin mimarlarıdır. Öğretmenlerimiz her şeyin en iyisini en güzelini hak etmektedir. Bu günün yöneticileri olarak ne yaparsak yapalım, sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak kişiler öğretmenlerdir. Çünkü bir milleti çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak tek bir meslek vardır, o da öğretmenliktir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ‘’ Milletleri kurtaranlar; yalnız ve ancak öğretmenlerdir."
"Öğretmenden, eğiticiden yoksun millet; henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır’ sözüyle de öğretmenlerimizin Türkiye’nin çağdaşlaşmasındaki önemi açıkça ortaya koymaktadır. Her çocuk, yetişen her nesil öğretmenlerimizin sevgi ve irfan yüklü kollarında olgunlaşmakta ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle en zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bugün aramızda bulunmayan öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum" dedi.

ARŞİV >>

New Page 1