EVREN BELEDİYESİ 300 ADET ÇÖP KONTEYNERİ ALDI...
[29.04.2015 - 15:05:59]

EVREN BELEDİYESİ 300 ADET ÇÖP KONTEYNERİ ALDI Evren Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ihale yoluyla yeni çöp konteyneri alarak ilçe halkının hizmetine sundu. Evren Belediyesi ilçe genelinde çöp konteynerlerini yeniledi. Yeni çöp konteyneri Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin muhtelif bölgelerine ve mahallelere çöp konteyneri sevkiyatları yapılıyor. Demirayak,Çatalpınar,İbrahimbeyli,Eskitorunobası ve Solakuşağı mahallelerimizde artık evren belediyesi temizlik ekipleri çalışmaya başladı. Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci, modern çöp konteynerlerinin önümüzdeki günlerde de sayısının arttırılarak dağıtımına devam edileceğini söyledi. Hijyen şartlarının düzeltilmesi, kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi ile güvenli çöp toplama sistemini oluşturmak amacıyla yıpranmış konteynerlerinin yenileriyle değiştirildiğini söyleyen Başkan Demirci, vatandaşlardan da bu konuda duyarlı olmalarını istedi.