BAŞKAN GÖKÇEK, EVREN MERKEZ PARKI’NI AÇTI
[25.05.2015 - 10:34:36]

BAŞKAN GÖKÇEK, EVREN MERKEZ PARKI’NI AÇTI
Başkan Gökçek’in Şereflikoçhisar ziyareti ardından ikinci durağı Ankara’nın en uzak ilçesi Evren oldu. Evren’de yoğun bir sevgi ile karşılanan Başkan Gökçek, burada Evren Merkez Parkı’nın açılışını yaptı.
Açılış konuşmasında Evren’e yapılan çalışmaları anlatan Başkan Gökçek, “Bu zamana kadar verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olarak görülsün” dedi.

-EVREN’DE BALIKÇI TEKNELERİNE TAKVİYE YAPILACAK
“Evren bizim en küçük ilçemiz. Tabiri caizse bizim Büyükşehir’de bir mahallemiz kadar. O yüzden buraya yapılacak olan çalışmalar bizim için çok kolay olacak” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Gökçek, “Evren’in bir sahil şehri olması, özellikle Cumartesi, Pazar günleri gezilir bir hale gelmesi için teşvik edeceğiz. Şu ana kadar 7 bin ton asfalt döktük. Yaklaşık 10 kilometre stabilize yol çalışması yaptık. Onun haricinde ilçe genelinde 283 kilometre tarım yollarını açtık. Size balıkçı tekneleri aldık. Kuralarını seçim sonrasında yapacağız. Teknelere takviyeler de yapacağız. Bunun da sözünü şimdiden vermiş olalım. Balıkçılığı teşvik etmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” dedi.