EVREN BELEDİYE BAŞKANI ABDÜLKADİR DEMİRCİ , EVREN PAZARYERİ'Nİ GEZEREK ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
[04.09.2015 - 22:21:09]

Belediye Başkanı Sn Abdülkadir Demirci gezisi sırasında esnaf ve vatandaşlardan gelen istekleri dinledi.Pazar ziyaretleri sırasında vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı DEMİRCİ sizin için en iyi ve en modern alanlar oluşturup sizlerin hizmetine sunmaktır. Pazar yerimiz belediyemizce her Pazartesi sabah esnafımızın rahatça satış yapabilmesi amacıyla alanları temizleyip vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor. Zabıta Amirliğimizce de sık sık denetimler yapılmaktadır.Vatandaşlarımızın geneli pazar yerimizin düzeni ve hizmeti için Belediye Başkanımıza ve Belediyemize teşekkür ederiz ifadelerinde bulundular. Modern ve güzel alanlarımızı süratle ilçemizin hizmetine sunmak başlıca görevimiz diyen Başkan Demirci Evrenli hemşehrilerim her hizmetin en özel ve güzeline layıktır.Bu duygu ve düşüncelerle ziyaret son bulmuştur.