GAZİLER VE ŞEHİTLERİMİZ GURURUMUZ
[20.09.2015 - 13:17:30]

İlçemizde Gaziler Haftası nedeniyle tören düzenlendi. Tören anıta çenek bırakarak saygı duruşuyla başlamış olup törene İlçe Kaymakamı Sn Ahmet Güneri , İlçe Belediye Başkan'ı Sn Abdülkadir Demirci ,Garnizon Komutanı ve ilçe birim müdürlerinin katılımlarıyla devam edip, Sn Belediye Başkan'ımız Demirci açıklamasında; Tarihin her safhasında Vatanımızın birliği, Milletimizin bağımsızlığı, Bayrağımızı ve kutsal değerlerimizi korumak için şehit ve gazilerimiz emsalsiz bir fedakârlık sergilemişlerdir. Şehitlik mertebesinde olduğu gibi Gazilik de bizim için onurlu bir mevkiidir. Bu nedenledir ki; Gazilerimiz, milletimizin gönlünde saygın kişilerdir ve hep de saygın olarak kalacaklardır” dedi. Mukaddes vatan toprağımızın bölünmez bütünlüğü sağlamak için göğüslerini siper ederek hiç düşünmeden canını ve kanını veren aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimizin bu fedakârlıklarının hiç zaman unutulmayacağının altını çizen Başkan Demirci, “Bağımsızlığımızın temelini atan, vatan topraklarının her noktasında Ay yıldızlı bayrağımızın gurur ve özgürce dalgalanmasına vesile olan şehit ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Onlar için ne yapsak azdır. Bu vesile ile milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını ortaya koyan gazilerimizin gününü kutluyor, bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşmış kahraman polis ve askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum dedi.