EVRENDE KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ KURSU SERTİFİKA TÖRENİ...
[08.10.2015 - 10:12:45]

Evren'da KOSGEB girişimcilik eğitimi kursu sertifika töreni

EVREN Belediyesi ve KOSGEB iş birliğinde geliştirilen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursuna katılan 30 kursiyer, sertifikalarını EVREN Belediye Başkanı Abdülkadir Demircinin elinden aldı.
Evren Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ortaklığında geliştirilen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursuna katılan vatandaşların sertifikaları başkanlık makamında düzenlenen törenle verildi.
Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimcileri iş planı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen kurs programında toplamda 120 başvuru arasından seçilerek, girişimci eğitimlerini başarıyla tamamlayan 30 kursiyer sertifikalarını Evren Belediye Başkanı Abdülkadir Demircinin elinden aldı.

Belediye Başkanı Abdüllkadir Demirci, vatandaşlara yönelik olarak konuşmasında ekonomik gelişmenin en önemli ayaklarından biri olan girişimciliğin önemine vurgu yaparak, "sertifikalarınızın hayırlı yatırımlara vesile olmasını temenni ederim." dedi.