EVREN BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEKLER DEVAM EDİYOR…
[03.11.2015 - 12:21:34]

Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, ilçemizde bulunan Evren Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine kitap yardımında bulundu.
Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci'nin İlçedeki okullara desteği devam ediyor. Başkan Demirci'nin, Evren ilçe sınırları içerisinde bulunan okullardaki öğrencilere göreve geldiğinden bu yana yaptığı yardımlar, büyük takdir topluyor.
Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, kitaplarla birlikte Evren Çok Programlı Anadolu Lisesi ziyaret etti. Burada Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürü Salih Işık, okul müdürü Süleyman Yazgan, Belediye Meclis Üyesi Mesut Ünsal, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Demirci, beraberinde getirdiği kitapları elleriyle Öğrencilere teslim etti.
Daha önce benzer yardımlarla ve okullara yaptığı spor tesisleriyle eğitime katkı sağlayan Başkan Demirci’yi karşılarında gören öğrenciler sevgi gösterilerinde bulundular. Kitapları öğrencilere tek tek tanıtan Başkan Demirci, kitapların öğrencilerin eğitimine katkı sağlamasını temenni ederek hayırlı olsun dedi.