GÜNCEL HABERLER

   EVREN BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR…
[23.11.2015 - 16:36:23]   


  EVREN BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR…
Evren Belediyesi tarafından Merkez Mezarlık çevresindeki ve içerisindeki yollarda kilitli parke taşı yol çalışmaları ve çevre düzenlenmesi yapılıyor. Kilitli parke taşı ve kaldırım taşlarıyla yeniden yapılan mezarlıklar çağdaş bir görünüme kavuşuyor.
Mezarlık içinde yol ve çevre düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla süreceğini ifade eden Belediye Başkanı Demirci, belediyede çalışan görevli park ve bahçe ekipleri tarafından mezarlıklar içindeki yabani otlar ve dikenlerin de temizleneceğini belirtti.
Ayrıca Evren Belediyesinin internet sitesinde bulunan “ Evren İlçesi sanal kabristan ziyareti” ( http://www.evren.bel.tr/ ) uygulaması sayesinde, Evrene her zaman gelemeyen yurt içinde veya yurt dışında yaşayanların, merhum ve merhume yakınlarını sanal ortamda da olsa ziyaret etmelerine olanak sağlayarak dua etmelerine imkân sağlanıyor.
Merkez mezarlıkta bulunan ağaçların bakımının yapılıp, yeni fidan ekimi ve çevre düzenleme çalışmalarını da gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Demirci “ Biz belediye olarak mezarlığımızın daha modern bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız yakınlarının kabirlerini rahatlıkla ziyaret edebilecekler. Mezarlık içinde vatandaşlarımız gitmek isteği her yere yapılan parke yol sayesinde rahatlıkla gidebilecekler. Mezarlık yapılan çalışmalarla daha iyi bir görünüme kavuşacağını söyledi.”
Abdulkadir Demirci "İlçemiz için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizlere bugüne kadar çalışmalarımızda destek veren tüm ilçe halkımıza da teşekkür eder, Bu dünyadan göç eden herkese Allah'tan rahmet diliyorum” diyerek sözlerine son verdi.






 

 

 

 

ARŞİV >>     


 

 

 

 

 

New Page 1

 

 

 

New Page 1

BAŞKAN KURUMSAL YAPI EVREN'E BAKIŞ HİZMETLERİMİZ HIZLI ERİŞİM İLETİŞİM
           
 > Başkan'ın Özgeçmişi
 > Başkan'ın Halka Mesajı
 > Başkan'a Mesaj
 > Fotoğraflar
 > Basında Başkan
 > Başkan'ın TV Programları

 

> Başkan
> Başkan Yardımcıları
> Belediye Encümeni
> Belediye Meclisi
> Meclis Üyeleri
> Komisyonlar
> Hizmet Birimleri
> Evren Tarihi
> Kaymakamlık
> Resmi Kurumlar
> Muhtarlıklar
> Mahallelerimiz
> Önemli Telefonlar
> Sosyal Tesisler
> Evlendirme İşlemleri
> Cenaze İşlemleri
> İmar İşlemleri
> Vergi İşlemleri
> Zabıta Hizmetleri
> Sosyal Hizmetler
> Haberler
> Fotoğraflar
> Videolar
> Etkinlikler
> Sanal Kabristan
> Önemli Linkler
> Bilgi Edinme
> İletişim Bilgileri
> İletişim Formu
 
 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır ©  I  2019 Evren Belediyesi