AK PARTİ ANKARA MiLLETVEKİLİ TBMM İDARİ AMİRİ SN AHMET GÜNDOĞDU BELEDİYE BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
[25.01.2016 - 00:27:36]

Ak Parti Ankara Milletvekili TBMM İdari amiri Sn Ahmet Gündoğdu Belediye Başkanı Sn Demirci'yi makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkan'ımız Sn Abdülkadir Demirci ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek , projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu.Belediye Başkanı Sn. Demirci açıklamasında ;aydınlık yarınlarımız için AK Belediyeciliğin verdiği azimle ilçemizde başlattığımız ilk günden bu zamana kadar Mordern EVREN için durmaksızın çalışıyoruz.İnşallah hemşehrilerimize yakışır ,2023 hedefiyle diyoruzki Yeni bir belediye hizmet binası projemizi başlattık en kısa zamanda BİSMİLLAH diyeceğiz.İlçemizde de vatandaşlarımızın kültürel faaliyetlerin yapılması için yeni bir Kültür Merkezi için proje başlattık İnşallah en kısa zamanda hayata geçireceğiz dedi. Sn Milletvekili Ahmet Gündoğdu da yapılan ziyarette belediyemizin yaptığı hizmetlerden ötürü Başkan'ımıza teşekkür ederek , Ak belediyeciliğin verdiği sorumlulukla hizmetine devam eden bir anlayış var , vatandaşlarımızın refahı için çalışıyoruz . Durmak yok yola devam dedi.