2015 FAALİYET RAPORU’NA ONAY
[22.04.2016 - 13:44:33]

2015 FAALİYET RAPORU’NA ONAY Evren Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi’nde görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. İlçe Belediye Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda öncelikle 2015 yılı faaliyetlerini anlatan Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, mimari projelerden, eğitim ve kültürel faaliyetlere, spordan alt ve üst yapıya kadar onlarca değişik çalışmayı üyelere aktardı. Yaklaşık bir saat süren sunumun ardından kendisini dinledikleri için üyelere teşekkür eden Başkan Demirci, “Evrene yaptığımız hizmette hepimizin payı var. Bu meclis öyle işler yapmalı ki yarın bir gün ‘Bizler bu kararları aldık ve ilçemize bu eserleri, bu hizmetleri kazandırdık’ diyebilmelidir” dedi. -BAŞKAN GÖKÇEK’E TEŞEKKÜR… Yapılan çalışmalara verdiği destek için başta Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olmak üzere Büyükşehir Bürokratlarına, Meclis üyelerine ve çalışma arkadaşlarına da teşekkürlerini ileten Başkan Abdulkadir Demirci, “Bu yıl da aynı hız ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Büyüyen ve gelişen Türkiye ve Ankara ile birlikte Evren’imizi de daha modern ve çağdaş bir ilçe haline getireceğiz” diye konuştu. Faaliyet raporunun değerlendirilmesinin ardından yapılan oylamada 2015 Yılı faaliyet raporu 01/04/2016 meclis toplasında faaliyet raporu oy çokluğu ile onaylandı.