BAŞKAN DEMİRCİ, KADİR GECESİ’Nİ KUTLADI….
[01.07.2016 - 12:24:57]

EVREN Belediye Başkanı ABDULKADİR DEMİRCİ; 01 Temmuz Cuma gününü 02 Temmuz Cumartesi gününe bağlayan gece idrak edeceğimiz Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Mesajında, Kadir Gecesi’nin sema kapılarının sonuna kadar açıldığı en faziletli ve kutsal gecelerden biri olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci: “Kadir Gecesi, manevi ikliminin yanı sıra, birlik ve beraberlik için de vazgeçilmez bir fırsattır” dedi.

Başkan DEMİRCİ: “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.
Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek nefretin yerine sevgiyi ve saygıyı hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır. Bu nedenle tüm hayırları, dostlukları, kardeşlik ilişkilerini, komşuluk duygularını ve hemşerilik ruhumuzu bu gece de daha da arttırmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecenin insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.