ANKARANIN SAHİL YÜZÜ EVREN’DE HİRFALI BARAJINDA PİKNİK ALINLARI VE SAHİLİ BAYRAMDA DOLDU TAŞTI
[13.07.2016 - 12:37:00]

9 günlük Ramazan Bayramının yaz mevsimine denk gelmesi ankaranın evren ilçesinde vatandaşların piknik alanlarına akın etmesine yol açtı.
Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, vatandaşların bayramların yanı sıra diğer günlerde de yararlandıkları büyük ve küçük ölçekli park ve piknik alanlarına büyük önem verdiklerini, böyle bir hizmeti vatandaşa sunmanın ne kadar haklı olduklarını ortaya çıkardığını bildirdi. Bu tür park ve piknik alanlarının her yaş kesimine hitap ettiğine vurgu yapan Başkan demirci, "Bizim çok amaçlı parklarımız bu yaz aylarında özellikle ramazan bayramında ailelerin akınına uğradı" dedi.
İlçe genelinde oluşturulan parkların büyüklüğünün yanında çok amaçlı ve işlevli olması için her türlü çalışmanın yapıldığını, kamelyalar, oturma grupları, yürüyüş ve koşu yolları, çocuk oyun aletleri, havuz ve bol ağaçlı olmasına özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Demirci ilçe merkezinin yanı sıra komsu ilçelerden çok vatandaşımızın geldiğini belirti.
Parkların gece gündüz gündüz cıvıl cıvıl olduğunu belirten Başkan Demirci: EVREN Belediyesi olarak yapımını gerçekleştirdiğimiz parklarımızı gündüzleri çocuklara emanet ediyoruz.
Gündüz saatlerinde parklarımızda çocuklarımız neşe içerisinde oynamaktadırlar. Ancak bizim çok amaçlı parklarımız bu yaz aylarında özellikle ramazan bayramında akşam saatlerinde ailelerin akınına uğradı. Aileleler İlçeye yapılan yeşil alan çalışmalarının Ankaranın sahil yüzü Evren nin eşsiz Hirfanlı barajının güzelleşmesine büyük katkı sağladığını ifade eden Başkan DEMİRCİ, "Parklarımız yeşile katkı sağladığı gibi vatandaşlarımızın kendi aralarında birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygusu içerisinde yaşamalarına da olanak sağlaması açısından çok önemlidir" dedi.