EVREN BELEDİYE BAŞKANI ABDÜLKADİR DEMİRCİ YAYINLADIĞI MESAJLA VATANDAŞLARIMIZIN YENİ YILINI KUTLADI.
[29.12.2016 - 12:12:29]

Evren Belediye Başkanı Abdülkadir DEMİRCİ mesajında “Değerli EVRENLİ hemşerilerim, Üzücü olayları, anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla giriyoruz. Önümüzdeki yıl bize yeni umutlar vadediyor.Şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Bizlerin, aynı ilçede yaşayan insanlar olarak, en önemli sorumluluğumuzun “birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak” olduğunu düşünüyorum.Başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi Yeni TÜRKİYE hedeflerine 2023 yolunda EVREN ilçemizde hak ettiği yeri alacak ,aydınlık geleceğe taşıyacaktır. 2017 yılının sizler için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, bütün EVRENLİ hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Abdülkadir DEMİRCİ
Evren Belediye Başkanı