GÜNCEL HABERLER

   HER MEVSİM ÇİÇEK KOKAN EVREN…
[15.06.2017 - 12:07:14]   

  Evren’de merkezi kavşak, refüj ve yol kenarlarına dikilen mevsimlik çiçekler sayesinde ilçe adeta çiçek kokuyor. İlçenin yeni yaşam alanlarıyla birlikte çevre düzenleme çalışmalarına da hız verdiklerini kaydeden Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demrci, “Bu düzenlemelerin başında da çiçek dikimi ve ağaçlar geliyor. Yaptığımız çalışmalarla ilçemiz her mevsim çiçek kokuyor” dedi.
Evren Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kuruyan ağaçların yerlerine yenilerinin dikildiğini, mevcut ağaçların da budamalarının gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Demirci, “Nostalji Bahçeleri ile yeni park ve yaşam alanlarını bir bir hizmete sunuyoruz. Bunlarla birlikte de özellikle yaz aylarında mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.
“Dikimlerimizi özellikle araç ve yaya yoğunluğunun bulunduğu yol, kavşak, refüj, park ve bahçelerde gerçekleştiriyoruz” diyen Başkan Abdulkadir Demirci, “Evren’deki hemşehrilerimizin rahatı,huzuru ve mutluluğu için hizmetler sunuyoruz, sunmaya da devam edeceğiz” dedi.
Evren’in tüm güzelliklerinin ilçelilerle birlikte el birliğiyle korunduğunun altını çizen Demirci, “Ayrıca, her mevsim göze hoş gelen değişik türde çiçeklerin dikimini gerçekleştiriyoruz. Şiirlere ve hikayelere konu olan çiçekleri her mevsim yaşatıyoruz. Hemşehrilerim çiçeklerimize, yeşile ve ağaçlarımıza sahip çıkıyor ve koruyor. İlçemiz her mevsim çiçek kokuyor. Temiz ve yeşil bir çevre kurma bilinciyle hizmetlerimize devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.







 

 

 

 

ARŞİV >>     


 

 

 

 

 

New Page 1

 

 

 

New Page 1

BAŞKAN KURUMSAL YAPI EVREN'E BAKIŞ HİZMETLERİMİZ HIZLI ERİŞİM İLETİŞİM
           
 > Başkan'ın Özgeçmişi
 > Başkan'ın Halka Mesajı
 > Başkan'a Mesaj
 > Fotoğraflar
 > Basında Başkan
 > Başkan'ın TV Programları

 

> Başkan
> Başkan Yardımcıları
> Belediye Encümeni
> Belediye Meclisi
> Meclis Üyeleri
> Komisyonlar
> Hizmet Birimleri
> Evren Tarihi
> Kaymakamlık
> Resmi Kurumlar
> Muhtarlıklar
> Mahallelerimiz
> Önemli Telefonlar
> Sosyal Tesisler
> Evlendirme İşlemleri
> Cenaze İşlemleri
> İmar İşlemleri
> Vergi İşlemleri
> Zabıta Hizmetleri
> Sosyal Hizmetler
> Haberler
> Fotoğraflar
> Videolar
> Etkinlikler
> Sanal Kabristan
> Önemli Linkler
> Bilgi Edinme
> İletişim Bilgileri
> İletişim Formu
 
 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır ©  I  2019 Evren Belediyesi