EVREN BELEDİYE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
[19.06.2017 - 15:23:07]

Evren Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi Üzerinde 3. Düzenlenen geleneksel iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Evren Belediye Başkanı Abdulkadir DEMİRCİ geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğine Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferdai POLAT, Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Evren İlçe Başkanı Hüsamettin ÜNSAL, Şereflikoçhisar Ak Parti İlçe Başkanı Sait BAŞARAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih IŞIK, Mahalle Muhtarları, Belediye personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan DEMİRCİ davetlileri bizzat kendisi karşılayarak tüm misafirleriyle tek tek ilgilendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter ekibi, ilahi grubu ve sahne ekibine teşekkür ediyorum. İlçemizde iftar programınızda katkılarından dolayı teşekkür etti.
Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan programda, konuşma yapan Evren Belediye Başkanı Abdulkadir DEMİRCİ; Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı mübarek aylardan biri olduğunu dile getirerek, tüm vatandaşların Ramazan ayını bir kez daha kutladı.