BAŞKAN DEMİRCİ FOTOKOPİ MAKİNASI HEDİYE ETTİ.
[11.07.2017 - 11:07:08]

Başkan Demirci'nin eğitime verdiği destekleri sürdürüyor. Şimdiye kadar Evren'de bulunan bir çok okulun talepleri doğrultusunda destek veren Evren Belediyesi, Evren İlkokuluna da okulun talebi doğrultusunda fotokopi makinesi hediye etti.
Belediye Başkanı Abdulkadir DEMİRCİ, tüm okulu gezerek özellikle ana sınıfındaki minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Belediyenin eğitim öğretim camiasına verdiği desteklerin bundan sonra da devam edeceğini belirten Başkan DEMİRCİ, Allah Devletimize zeval vermesin, geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz her şeyin en güzeline layıktır dedi.
Okul Müdürü Yüksel YAMAN, “Belediye Başkanımız İlçemiz için adeta gecesini gündüzüne katmış, hemşerilerimiz için büyük projeleri bir bir hayata geçirmektedir. Belediye Başkanımızın yoğun çalışmalarının sonucu ilçenin eğitim kalitesi yükselmektedir. Başkan Demirci'ye okulumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkürü bir borç biliyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” Dedi.