BEYOĞLU KARDEŞ KENT BELEDİYE BAŞKANLARI VE İYİ ÖRNEK PAYLAŞIMLARI FORMU
[27.10.2017 - 15:03:46]

Beyoğlu Belediyesi kardeş kentler Belediyeleri toplantısında kardeş olan belediyelerin başkanları toplantıya iştirak ettiler . Toplantıda ilk kardeş Belediyesi Beyoğlu Belediyesinin davetlisi olarak İstanbuldaki toplantıya katılım sağlandı. Evren Belediyemizin ilk kardeş Belediyesi olan Beyoğlu Belediyesi toplantısında Belediye Başkanımız Sn Abdülkadir DEMİRCİ toplantıya iştirak etti. Toplantıda söz alan Belediye Başkanımız Sn Demirci; ilçemiz hakkında diğer uluslararası yabancı ülke kardeş olan belediye başkanlarına ilçemizle alakalı bir sunum yaptı.
EVREN ilçemiz Ankara'nın parlayan yıldızı Turizm Şehri konumuna hızla gelmenin gayreti içersinde ilçemiz sahil bandıyla yerli ve yabancı turistlerin cazibe merkezi haline geldi. Yerel belediyeciliğin Ak Belediyeciliğin hizmetlerini sunuyoruz.
İlçemiz halkı ile el ele vererek Güçlü EVREN i inşa ediyoruz İNŞALLAH.
Siz değerli katılımcı Yabancı ve Yerli ülke Belediye Başkanlarımızı ilçemizde misafir etmekten büyük onur duyacağımı ifade etmek isterim.
Bu duygu ve düşüncelerle bizleri bu toplantıda misafir eden Kadim kardeş Beyoğlu Belediye Başkanımız Sn Ahmet Misbah DEMİRCAN Başkanıma Huzurlarınızda teşekkürler ederim dedi.