BAŞKAN DEMİRCİ'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
[28.10.2017 - 12:24:32]

EVREN Belediye Başkanı Abdulkadir DEMİRCİ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Türk milletinin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyetin 94. Yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşamaktayız.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Milli Mücadele ile tarihte eşi ve benzeri olmayan bir başarı elde edilmiştir. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen inanç ve kararlılıkla kazanılan bu zafer, Milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlamıştır.
Bu birliktelik ve beraberliği hiçbir güç bozamayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sonsuza dek birlikte kardeşçe payidar olacaktır. Bu nedenle bizlere ve gelecek nesillere düşen en büyük görev, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü, milletle el ele, gönül gönüle savunmak, iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşı'nda kadını, erkeği, çocuğuyla gösterilen büyük gayret ve fedakârlıklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yılını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.