EVREN BELEDİYE BAŞKANI HÜSAMETTİN ÜNSAL, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KOLTUĞUNU SEMBOLİK OLARAK EVREN İLKOKULU 3. SINIF ÖĞRENCİSİ BEDİRHAN KARAKAŞ'A DEVRETTİ.
[22.04.2019 - 22:05:28]

Sembolik olarak Evren Belediye Başkanı olan Evren ilkokulu 3. sınıf öğrencisi Bedirhan Karakaş tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, Belediye Başkanı Hüsamettin ÜNSAL 'a başta 23 Nisan Çocuk Şenliği olmak üzere, çocuklar için yapmış olduğu etkinlikler dolayısıyla çok memnun olduklarını belirterek teşekkür etti.
Kısa süreliğine başkanlık koltuğunu devreden Hüsamettin Ünsal minik öğrenciye konuşmasından dolayı teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Başkan Ünsal "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi yetişmeleri ve ülkemizi daha ileriye taşımaları için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" diye konuştu.
Program sonunda Belediye Başkanı Hüsamettin ÜNSAL, temsili başkan Bedirhan KARAKAŞ'a hediyelerini takdim etti.